15 Şubat 2014 Cumartesi

BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİ (Hesaba Katılmak İstenmeyen Güç!)



B Ü Y Ü K  T Ü R K  B İ R L İ Ğ İ

Dünya savaşları sonrasında kapitalist egemenliğin  seküler temelleri üzerine kurgulanıp yeniden biçimlendirilen dünya toplumlarında zihinsel alt yapılar cılız reaksiyoner yapılar üzerine kurgulanmış olup yapılandırılma sürecinde sona doğru gelinmektedir.

Devletin ve milletin en küçük birimleri olan aileler bu alışık olmadıkları yeni zihinsel alt yapı mayalaması ile algıda keskinlik ve netlik yeteneklerini kaybetmekte, önce kültür ve folklorik özlerinden uzaklaşmakta, akabinde ise problem çözme becerilerinden çok uzak yozlaşmış ucubelere dönüşmektedirler.. 

Daha da önemlisi;
Varlık bilinçlerinden ve milli kültürlerinden uzaklaştırılmakta olan bu ailelerin çocuklarına ve sonraki nesillere aktarabilecek bir sözlü geleneği bile kalmamaktadır… 

Bilinçsiz, kimliksiz, pervasız ve umursamaz bu yeni nesil ise;
Problem çözmekten de öte, daha henüz algılama ve kavrama aşamasına bile gelemediği suni kaoslara savaşmadan teslim olan ucubeler dönüşmektedir.

Sosyal mühendislik ürünü bu plastik problemlerin zaman içinde giderek büyümesi ve tedavisi imkansız habis sosyal urlara dönüşmesi ise kaçınılmaz olacaktır... 

Hızla değişen ve gelişen dünya ile uyumu, zorluklar ve tehlikeler ile mücadeleyi yürütmekle mükellef akil insanlar ise, güçlerini doğal olarak iç dinamiklere (kendi evlatlarına) yöneltecekler ve düşmanların sinsi kuşatmasını fark edecek sezgi ve uyarılardan uzak kalacaklardır.



Böylece;
Bilgi ve gerçeklikten, bilinç ve kişilikten, iman ve itikattan soyutlanan bu neslin ideolojik yapısı ise, “milli” olabilme hasletinden ve  kabiliyetinden süratle uzaklaştırılarak cılız bir tepkisellik üzerinde kişiselleştirilecektir….



İşin özünde ve evrensel perspektifinde ise;
En büyük mirası olan ilahi tekamül yeteneği elinden alınan Ademoğlu, Rahman ve Rahim olanın şefkatinden de uzaklaşarak öksüz ve yetimbırakılacaktır. 

Bu suretle yaratanı ile irtibatı kesilmiş “Adem” akıl, hikmet, sezgi ve idrak gibi bir çok doğal güçlerinden de yoksun bırakılmış olacaktır…

SONUNDA;
Beklenen gerçekleşecek, sıra gözü karalarla bağlanmış, kulakları tıkanmış ‘ademoğlu’nun şeytan'la ve o'nun sözleşmeli ‘insan’ memurlarıyla körebe oynamaktan başka çaresi kalmayacaktır… !



Buraya kadar kaleme alınanlar, anlatılanlar ve tüm bu iç karartıcı tablolarmadalyonun kara yüzüdür

Madalyonun beyaz yüzü ise;
Tüm plan ve çabaları boşa çıkaracak BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİ olacaktır.


Yalnız;
Devlet adına iki paraf atan ayarlanmış emperyalist ve faşist zibidilerin kukla başkanların birliği değil, TÜRK MİLLETLERİNİN BİRLİĞİ olacaktır! 

Bu büyük kavim kendi başbuğunu kendi doğal süresince ve yok edilemez törelerince seçecektir.


İşin farkında ve vahametinde olan şeytan ve ahfadı daha şimdiden Türk diye bir ırk yoktur, varsa da 50-100 kişidir gibi bilimsel(!) kampanyalarına başladılar bile…

TURAN RUHUNDA ARALIKSIZ ESEN BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİ ÖZLEMİ,kendi içsel bilinç kodları ve kalıtsal yeteneği olan ilahi uyanışına (kozadan çıkma-ergenekon) dönüşmüştür...

Artık durdurulması imkansızdır...
Uzun yıllar sürecek bu bilinç birliği sürecini ve görevini mutlaka tamamlayacaktır. 
Mutlaka tamamlanacaktır…!!!

Dündaydaki tüm milletlerin gerçek özgürlüğü ve Şeytan(cılar)ın telef olması ile TANRININ KIRALLIĞI dünya üzerinden evreni kucaklayacaktır…!!!

Aşağıda olanlar, 
Yukarıda olanlar gibidir… !!!



Geleceğin süper gücü hiç şüphesiz ki
Türkler 
v
Müslüman Turan Orduları
olacaktır !!!
 





























































































2 yorum:

Adsız dedi ki...
Yukarıda tesettürlü bir bayanın montajlanmış resmi ile neyi hedefliyorsunuz?
Gerçek resim bu adreste:
http://selengehaber.com/haber/19-tekbir-giyim39den-defile-savunmasi.html
Ali Aslan DUMANOL dedi ki...
Resimin hangisinin orijinal, hangisinin montajlı olduğunu nereden biliyorsunuz? Hem kimliğinizi neden saklıyorsunuz?

Yine de;
"Resim"i biraz daha adablı olanı ile değiştirmeyi uygun gördüm..

Bu arada benden de size bir-iki link var!

http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/101271-tekbir-giyim-kime-hizmet-ediyor-mail-kampanyasi.html

http://www.islamiforum.net/showthread.php?tid=4053

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder