28 Ocak 2023 Cumartesi

BU GİDİŞAT PEK HAYIR DEĞİL!

 

İSRAİL BÖLGEYE VE DÜNYAYA BELA OLMAYA DEVAM EDİYOR!

 

Paludan adlı homoseksüelin Kur’an yakma eylemleri gibi Azerbaycan Büyükelçiliği saldırısı da “perdeleme” tipik bir Mossad dümenidir. Dümenin son aşaması ise, burcu burcu Siyonist bir tertip kokan Kudüs Neve Yakov Sinagog’u saldırısıdır.YHWH’ın zürriyetinden imalat azılı ve gözünü kan bürümüş terör devleti kendi gerekçelerini her zaman olduğu gibi yine kendi yaratmıştır.

İntikam söylevli fakat yeni toprakların işgali amaçlı yapacağı büyük bir saldırı için gerekli nedenler ve zemin hazırlanmıştır.

Bölgemizin (Osmanlı Hinterlandı) yeni ve büyük olaylara gebe olduğu aşikârdır.

BOP/BİP planları ve rüyaları Türkiye tarafından sürekli elinde patlatılan İS RA EL bölge ülkelerinde suikast ve eylemlerine, saldırı ve provokasyonlarına devam edecektir.

1898 Bazel kongresi sonrası 50. yılda devlet ütopyasına ulaşan Siyonizm hala; “100. yıldaki (1998) Büyük İsrail” hedefine Türk(iye) faktörü yüzünden ulaşamamış olmanın psikozundan kurtulamamıştır.

Lütfen 1993 cinayetleri, faili meçhul suikastları ile başlatılan süreci hatırlayınız!

Sonrasında devreye sokulan PKK, DARBE, FETÖ, SURİYE, YUNANİSTAN gibi Siyon taşeronları da başarılı olamamışlardır.  

Deve dişi seksopat Hahamların ve kelli felli cukkacı Rabbilerin "Kabalist Hesap"lamaları, matriksleri ve takvimleri, magazin gazetelerindeki kıytırık burç fallarına dönmüş, hiçbiri tutmamuştır.

Metavers(el) “Şeytan azapta”  uzadıkça uzamaktadır…

İS RA EL mevcut durumu itibarıyla; aklı, donanımı, kabiliyeti, imkânları, birikim ve proxy’leri ile seri cinayet ve katliamlardan başka bir halt yapamayacağını kendi de idrak etmiştir…

Siyonistler için, YHWH’ın yeryüzü makamı olan “3. Mabet” rüyası ateş düşürücü “medikal bir supozituvar”dan başka bir şey değildir artık!

Dolayısı ile;

Geriye tek bir seçenek kalmıştır İblis’in yeryüzü ahfadı için:

“Ben olamıyorsam siz de olmayın!”

Bu milyonları kıracak küresel bir virüs salgını veya çok hızlı gelişecek bir nükleer kapışma anlamına geliyor!

Dünyadaki İnsan (Adem) soyu tüm güçleri ile şeytanın dünya devleti olan İS RA EL kod adlı yapıyı haritadan silmeden ve mutant zürriyetin radikallerini Kaf Dağı’nın ötesine sonsuza dek DIASPORA edip geçidini de “Eritilmiş Demir” ile kapatmadan kimseye huzur yok…        

Türkiye mega boyutlu bir Biyolojik, Kimyasal ve Nükleer saldırılar zinciri için ivedilikle tedbirler almalı ve şimdiden; alan uzmanlarından oluşan ve kendi aralarında koordinasyonlu kriz masaları kurmalı, şehirlerimizde mega sığınaklar inşa etmeli, mevcut mağara ve yer altı şehirlerimizi, metrolarımızı (vb) gerekli tüm ihtiyaçların stoklandığı muhkem sığınaklara çevirebilmek için çalışmaları başlatmalıdır…

. . . /.