22 Haziran 2020 Pazartesi

ÖZ'LERİ "TRAK" OLAN BİR KRİPTO FAMİLYA !!!



MÜSTEVLİLERİN MÜLTEZİMİ BİR "AİLE ŞEBEKESİ"
ve 
100 YILDIR BABADAN OĞULA GEÇEN DÜMENLERİ


KARANLIK VE İŞBİRLİKÇİ KRİPTO GEÇMİŞLERİNİ GİZLEMEK İÇİN ARALIKSIZ SALDIRI HALİNDELER


Şu an CHP Sözcüsü olan Faik Öztrak, 23. 24. 25. 26. ve 27. dönemde milletvekili olmuş ve Türkiye'nin IMF belasında büyük roller edinmiş bir kişilik...

Ve IMF’nin Türkiye’ye Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı olarak atattırdığı (2001-2003) mega soyguncu  Sabetaycı Kemal Derviş'in, Hazine Müsteşar’lığını yapmış !!!

Sülale Boyu Devletten Geçinmişler
CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın babası Orhan Öztrak, İsmet İnönü'nün başbakanlık yaptığı dönemde, 1963-1965 yılları arasında İçişleri Bakanlığı yapmıştı.

Faik Öztrak'ın dedesi Mustafa Faik Öztrak
1920 ila 1946 yılları arasında tam 8 dönem CHP'den milletvekilliği yaptığı ve 1939-1942 yılları arasında İçişleri Bakanlığı görevinde bulunduğu görülüyor.

Amcaları da payını almış!
CHP'li Faik Öztrak'ın amcaları Adnan Öztrak ve İlhan Öztrak da devlette önemli görevler edinmiş, Adnan Öztrak TRT'nin ilk genel müdürü olarak görev alırken, İlhan Öztrak 12 Temmuz 1980 - 12 Eylül 1980 tarihleri arasında Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün genel sekreteri olmuş ve Devlet Bakanı olarak kabineye girmiş.

M. Faik Öztrak
İttifak ve Terakki (İT) üyesi olan dede M. Faik Öztrak, 25 Ocak 1939’da İnönü tarafından Dâhiliye (İçişleri) Bakanlığı’na getirilir. Öztrak’ın Adnan, Orhan, İlhan, Handan ve Ülker olmak üzere beş çocuğu vardır. 

(İlk adı kimi kaynaklarda Mustafa kimilerinde Mehmet)

Adnan Öztrak
Adnan Paris’te okumuş, kaymakam olmuştur. Basın Yayın Umum Müdürlüğü Fen. Hey. Reisliği’nin ardından da TRT’nin ilk genel müdürlüğüne getirilmiş. Hiç evlenmemiş.

Orhan Öztrak
Orhan İsviçre Neuchatel Hukuk Fakültesi’nde, kaymakamlık yapmış, 27 Mayıs darbecilerinin Kurucu Meclisinde Tekirdağ üyeliğine getirilmiş, 1962’de İsmet İnönü, 1975’de ise Ecevit tarafından Gümrük ve Tekel Bakanlığına, 1963’de yine İnönü tarafından İçişleri Bakanlığı’na getirilmiş.

İlhan Öztrak
Sorbon mezunu A.Ü. eski Rektörü Ali Kemal Yetkin’in kızı ile evlenen İlhan, Fahri Korutürk döneminde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğine, ayrıca 12 Mart ve 12 Eylül darbecilerince de bakan yapılmıştır. Sonra Kenan Evren bir kez daha Cumhurbaşkanlığı genel Sekreterliğine getirmiş. Oğlu Kemal ise Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve MGK Genel Sekreterliği yapan Cumhur Asparuk’un damadıymış.

Faik Öztrak
Orhan’ın oğlu olan, hâlen CHP sözcülüğü yapan Junior Faik ise Saint Joseph Lisesi’nde okumuş. 

Kraliçe’nin Birmingham Üniversitesi’nde master yapmış. 

SHP-DYP koalisyonunda İktisadi Planlama Genel Müdürlüğü’ne getirilmiş, Anasol-M’de BBDK’da Başkan Yardımcılığı ve Hazine Müsteşarlığına atanmış, TÜSİAD-KOÇ Üniversitesi Araştırma Fonu Başkanlığı yapmış, Milliyet gazetesinde yazmış.

NATO Parlamenter Asamblesi Ekonomi ve Güvenlik Komitesi Başkanlığını da yürütmüş olan Faik Öztrak’ın bir başka özelliği ise az sayıdaki “Bilderberg”cilerden olması.

Ali Babacan’ın da katıldığı 5-8 Haziran 2008’de ABD Virginia’da yapılan Bilderberg toplantısına Ferit Şahenk, Mustafa Koç ve gazeteci-yazar Zeynep Göğüş’ün yanı sıra CHP Milletvekili Faik Öztrak da katılır. Yani hemen her yere aşina bir isim.

Eşi Nilgün Öztrak
Eşi ise Nilgün Öztrak, 1993-2000 yılları arasında OYAK’ta Renault MAIS’in yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuş. 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “FETÖ’ye adalet” yürüyüşü olarak da adlandırılan 2017’deki yürüyüşüne Faik-Nilgün Öztrak ailesi de iştirak etmiş.

Haluk Öztrak
Tayfun Er’in ‘Ergüvaniler’ kitabında yer alan bilgilere göre, Orhan Öztrak’ın Faik dışında Haluk isimli bir oğlu daha vardır. 

Haluk bey ise hukuk eğitimi almış. Kayınvalidesi, Türk Kadınlar Birliği’nin meşhur başkanı CHP’li Günseli Özkaya imiş. O da Halkçı Parti’den yani Necdet Calp’in partisinden milletvekili olmuş..
  
Öztrak kızlar
M. Faik Öztrak’ın Handan ve Ülker isimli iki de kızı vardır. Ülker, eczacı Metin Başkut ile evlenmiş, Handan ise Paris’te okumuş, İstatistik Profesörü Şefik İnan’la izdivaç yapmış. İnan ailesine ise hiç girmeyelim, İttihat ve Terakki’den Özal’a kadar uzanan bir hikâyesi var. Yine pek çoğu TBMM’deler.

İlginç ilişkiler
Faik Öztrak, Sabetayist Kemal Derviş döneminde Hazine Müsteşarlığı’na getirilmiş, IMF ve Dünya Bankası ile Derviş ekonomisinin görüşmelerini yürüten heyetteymiş. 

Dolayısıyla ağa babalarıyla güçlü bir irtibatı var. AK Parti iktidara gelince müsteşarlıktan alınmış, o da Aydın Doğan’ın Milliyet’ine kapak atmış. 

Ne de olsa Halit Kakınç’ın kitabında belirttiğine göre, dede M. Faik ile Vehbi Koç arasında sağlam bir ilişki varmış. 

Dede Faik ile Vehbi Koç’un ilişkisi, Struma Gemisinden Segal ailesini çekip alacak kadar güçlüymüş.

Martin Segal, Standard Oil Company of NewYork (SOCONY şimdiki adıyla Mobil Oil) şirketinin Romanya’daki müdürüdür. 


SOCONY’nin Türkiye genel müdürü Yahudi Archibald Walker, Vehbi Koç’tan ailenin Struma Gemisinden kurtarılmasını ister. 

Koç bunu yapamayacağını söyler. Fakat Walker’ın elinde güçlü bir koz vardır.

O sırada İngilizler, Hitlere Krom sattığı için Koç’u kara listeye almıştır. 


Yahudi Walker, masaya Koç’un bu sıkıntısını sürerek, bunu halledebilecekleri taahhüdünde bulunur. 

Karşılıklı bir alış veriş yani. 

Sabetayist mason İhsan Sabri Çağlayangil’in Koç’a verdiği akılla, İçişleri Bakanı Faik Öztrak’ın evine bayram bahanesiyle ziyarete giden Koç, Öztrak’tan aldığı özel izinle Segal ailesini gemiden çekip alır.

Yahudi Segal ailesini kurtarması Koç’un Yahudi dünyasında kahraman ilan edilmesi ve önlenemeyen yükselişini sağlayacaktır.

Mustafa Faik, Giritli Rumlardan Panayotis (Ethem) Efendinin oğlu olan hocası Ahmet Saki’nin Antalya’dan milletvekili yapılmasını sağlamış biri olmanın yanı sıra, 1945’de Türkiye’nin Almanya ve Japonya’ya savaş açmasını savunan kişilerden biri olarak da bilinir.

Menderes’e kin duyan CHP’lilerden olan Bakan Öztrak, CHP’nin Ulus gazetesinin 28 Ocak 1947 tarihli nüshasında muhalefet lideri Menderes aleyhinde yazı bile yazmıştır.

İnönü’ye aşkını ise Ankara’da yapılan Basın Birliği Kongresi’nde İçişleri Bakanı M. Faik Öztrak şöyle ifade eder: 


“Milletin gözbebeği olan Millî Şefimiz ve Reisicumhurumuz İsmet İnönü’nün her vesile ile matbuat ve onun hürriyeti hakkında bize ne güzel dersler verdiğini hepiniz bilirsiniz. Matbuatın esas prensipleri demek daha doğru olan bu işaretlere uymanın hepimiz için millî ve vatanî vazife olduğunu hatırlatmak benim için borçtur.”
(Akşam, 11 Temmuz 1939)

İlginç bir not ise doğru ile yanlışların boca edildiği çöken(!) Ergenekon davasının gerekçeli kararındaki “DİĞER BÜROKRASİ” başlığı altında yazılan şu ifadeler ilgi çekicidir: 


“Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Merkez Bankası eski başkanı Gazi Erçel, şimdiki Hazine Müsteşarı Faik Öztrak, Cumhurbaşkanlığı sekreteri Tacan İldem Yahudi asıllı bürokratlardır. 

MİT müsteşarı olmanın şartı, sabetaycı ya da mason olmaktır. 

Kendisi de mason olan Şenkal Atasagun’un (babası bir generaldi) selefleri olan Ziya Selisik, Fuat Doğu ve Sönmez Köksal vs. masondurlar. 

Hiram Abas da masondur. 

12 Eylül yönetimi tarafından kendisine MDP’nin kurdurulduğu orgeneral Turgut Sunalp, 80 öncesinin kontrgerilla örgütü Ergenekon’un başıdır ve aileden masondur.”...  

GİZLİ BULUŞMA!

TOPLANTI KONUSU 
IMF TÜRKİYE OPERASYONLARI

TOPLANTI YERİ
HİLTON

ŞEHİR 
ANKARA

TOPLANTI TARİHİ : 
23.09.2019

KATILIMCILAR :

BEN KELMANSON 
(IMF TÜRKİYE PATRONU)

FAİK ÖZTRAK 
(CHP ADINA - PARTİ GEN. BŞK. YRD.)

DURMUŞ YILMAZ 
(İP ADINA - MERKEZ BANKASI ESKİ GEN. MD.)

REFET GÜRKAYNAK 
(BİLKENT ÖĞRETİM ÜYESİ)

Öğle saatlerinde otelin önünde bir hareketlilik yaşanıyor. Arabalar yanaşıyor, dikkat çekmemek için ayrı ayrı kapılardan otele giriliyor.

Kim mi bunlar?

Bazı muhalefet milletvekilleriyle kimi ekonomistler…

Otele ilk gelen isim CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak…

Daha sonra da İyi Partili eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın arabası yanaşıyor.

Öztrak ve Yılmaz el sıkışarak toplantının yapılacağı Hilton Otel'e giriyorlar.

Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Refet Gürkaynak da toplantıya katılanlar arasında...

Kendilerini içeride Ağustos 2018'de IMF Türkiye Temsilciliği görevini devralan Ben Kelmanson karşılıyor ve özel toplantı odasına alıyor.

IMF, kuruluş anlaşmasına göre her üye ülkenin ekonomik gelişmelerini "4. Madde Konsültasyon Çalışması" çerçevesinde yılda bir kez gözden geçiriyor.

4. Madde görüşmeleri mutat ziyaretler…

Ziyaretler sırasında fon uzmanları, kamu kuruluşlarının dışında iş dünyası, sendikalar, sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geliyorlar.

Üyelerin ödemeler dengesi gelişmeleri, sermaye hareketlerinin düzeyi, dış finansman kaynaklarının yeterliliği, uluslararası sermaye piyasalarına erişim olanakları, rezerv düzeyi gibi pek çok konu ele alınıyor.

Görüşmelerin sonunda ekonominin durumunu etraflıca değerlendiren bir uzman raporu hazırlanıyor.

IMF heyetinin 4. Madde görüşmeleri kapsamındaki programı önceden Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bildiriliyor.

Fakat ne hikmetse Hilton Oteli'nde gerçekleşen bu buluşma, heyetin programında yok!

Üstelik buluşmaya muhalefet partilerinden iki kritik isim çağrılıyor.

CHP'nin ekonomist sözcüsü Faik Öztrak ile eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz.



HADİ BİRAZ DAHA AYRINTI VERELİM:
(35 Maddelik Özettir)

IMF TOPLANTISI VE SAKLI SEÇİLMİŞLER:

1-
“Millet İttifakı”nın bileşenlerinden CHP ve İYİ Partili isimlerin Ankara Hilton Otel’de IMF yetkilileriyle toplantı yaptığı ortaya çıkmıştı. Toplantıya CHP’yi Faik Öztrak, İYİ Partiyi temsilen de Durmuş Yılmaz katılmıştı.

2-
IMF yetkilileriyle toplantıya katılan 2 isim öyle sadece “Parti Sözcüsü” denilerek geçiştirilecek isimler değil. Her iki ismin geçmişinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin en kritik noktalarında yapılan mesailer ve ilginç aile ilişkiler mevcut!

3-
İYİ Partiyi temsilen toplantıya katılan Durmuş Yılmaz, Dış Borç Erteleme, Piyasalar Genel Müdürlüğü, eski Merkez Bankası Başkanlığı ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanlığı gibi birçok kritik görevde bulunmuş bir isim.

4-
Durmuş Yılmaz’ı öne çıkaran en önemli kuruluş ise, ABD merkezli faaliyet yürüten ve Dünyanın en önemli Musevi Kuruluşlarından birisi olan “Council on Foreign Relations/Dış İlişkiler Konseyi (CFR)”nin Türkiye şubesi olan “Global İlişkiler Forumu (GİF)” üyeliği.




5-
CFR’nin Türkiye şubesi olarak 40 “Saklı Seçilmiş” tarafından 11 Mayıs 2009’da kurulan GİF’in “Onursal Üyeleri” 
Feyyaz Berker, Jak Kamhi ve Sami Kohen. 

Kamhi ve Kohen aynı zamanda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in övgüyle bahsettiği 500. Yıl Vakfı’nın da kurucuları.




 
6-
GİF’in “Onursal Üyesi” Feyyaz Berker, TÜSİAD ve TÜSEV’in kurucu üyesi, Robert Koleji, Robert Koleji Mezunları Derneği, TESEV, Stanford Araştırma Enstitüsü mütevelli heyeti üyeliği gibi ABD Kongresi, CIA, ve Soros tarafından finanse edilen birçok kuruluşta görev alan bir isim.

7-
Bain&Company Danışmanlık, Anadolu Sigorta, Borusan Holding, Citibank, Coca-Cola Pazarlama, ING Bank, Novo Nordisk, Pegasus, Siemens, TAV Havalimanları, Türkiye İş Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası ve McKinsey & Company gibi kuruluşlarsa GİF’in kurumsal üyeleri.




8-
Hanzade Doğan Boyner, Rahmi Koç, Bülent Eczacıbaşı, Hayati Kamhi, Altan Öymen, Özdem Sanberk, Ömer Dinçkök, Tarhan Erdem, Sönmez Köksal, İlter Türkmen, Volkan Vural, Edip Başer, Hikmet Çetin,Rona Yırcalı gibi aralarında Sabetay ailelerden gelen isimler GİF’in kurucuları arasında yeralıyor.




9-
Hanzade Doğan Boyner, Hasan Çolakoğlu, Suzan Sabancı Dinçer, Metin Fadıllıoğlu, Memduh Karakullukçu, Özden Sanberk, GİF, “İcra Komitesi” üyeliği görevini yürütüyor. Bu isimler ve akrabalık ilişkilerini aşağıda uzun uzadıya anlatmaya çalışacağım.



10-
IMF’li yetkililerle toplantıya katılan Faik Öztrak, Saint Joseph Lisesi, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İngiltere Birmingham Üniversitesi’nde eğitim aldıktan sonra Hikmet Çetin ve Henri Barkey ile aynı dönemde Devlet Planlama Teşkilatı’nda iş hayatına başladı...

11-
Bürokrat bir aileden gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak,eski İçişleri Bakanı Mustafa Faik Öztrak’ın torunu, TRT’nin kurucusu ve ilk Genel Müdürü Adnan Öztrak ile eski Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İlhan Öztrak’ın yeğeni, eski İçişleri Bakanı Orhan Öztrak’ın oğludur.

12-
Öztrak ailesinin tepesindeki isim Mustafa Faik Öztrak, “İttihat & Terakki Cemiyeti”nin üyesi. 1939-1942 arasında İçişleri Bakanlığı yapan Mustafa Faik’in oğlu ve IMF’li yetkililerle toplantı yapan Faik Öztrak’ın babası Orhan Öztrak, kardeşi Adnan ile birlikte Paris’te eğitim gördü.

13-
İngiltere’de eğitimini tamamlayıp 1979'da Devlet Planlama Teşkilatı’nda işe başlayan torun Faik Öztrak, aynı teşkilatta müsteşar yardımcılığına kadar yükseldi. 2000'de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’na atanan Öztrak, kurumun başkan yardımcılığı görevine getirildi.

14-
2001 yılında yaşanan ekonomik krizle birlikte Kemal Derviş’in sağ kolu olarak Hazine Müsteşarı olarak atanan Faik Öztrak, Derviş tarafından uygulamaya konulan “Türkiye’nin Güçlü Ekonomiye Geçiş Programı”nın hazırlanması ve uygulanmasında görev aldı.




15-
Müsteşarlıktan 2003’de istifa eden Öztrak, bir süre Milliyet’de yazılar yazdı, ODTÜ ve Bahçeşehir Üniversiteleri’nde dersler verdi.  2005-2006 yılları arasında TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu başkanlığını yapan Öztrak, 2007’de Koç kontenjanından CHP MV. oldu.



16-
CHP Genel Başkan yardımcısı olan ve IMF’li yetkililerle toplantı yaptığı ortaya çıkan Faik Öztrak’ın aile kökleri de “Bülbülderesi Mezarlığı” ve Sebataylara uzanıyor. Öztrak’ın aile soy zincirinden önce “Bülbülderesi Mezarlığı” hakkında bir izah yapmak gerekiyor.



17-
İstanbul, Üsküdar, Selanikliler Sokağında bulunan “Bülbülderesi Mezarlığı”na Osmanlı döneminde “Mesih”liğini ilan eden Sabetay Sevi’nin soyundan gelen ailelerle Sabetay Sevi’nin dünyayı 26’ya bölerek atadığı 26 halifesinin soyundan gelen aileler defnediliyor.

18-
Sabetaycılar, sadece kendileri gibi Sabetay Sevi’ye inanan ve iman edenlerle, kripto veya açık kimliğe sahip Musevilerle evleniyor. Bugün siyaset, medya, spor, sanat, iş dünyası, bürokrasi de gördüğünüz birçok ismin aile bağları ve kökenleri, “Bülbülderesi Mezarlığı”na çıkıyor.

19-
Tıpkı, IMF’li yetkililerle toplantı yapan İYİ Partili Durmuş Yılmaz’ın üyesi olduğu GİF’in kurucuları ve yöneticilerinin çoğunluğunda olduğu gibi. IMF’li yetkililerle görüşen bir diğer isim olan Faik Öztrak’ın aile zinciri ise şu şekilde karşımıza çıkıyor.

20-
Öztrak ailesinin akrabalık zinciri, Dr. Vedat Nedim Tör üzerinden Bedirhan Aşireti, Doğu Perinçek’in eski eşi, Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan ve MİT Kontrterör Dairesi Eski Başkanı Mehmet Eymür’e kadar uzanıyor.

22-
Dr. Vedat Nedim Tör’ün amcası, Erkan-ı Harbiye mezunu, Kurmay Subay olarak Londra Sulh Konferansı Askeri Müşavirliği, Kolordu Kurmay Başkanlığı, Madenler Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Gümüşhane Milletvekilliği gibi görevlerde bulunan Mustafa Edip Servet Tör dür.

23-
“Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası” üyesi olan Mustafa Edip Servet Tör, 1927-1930 dönemleri arasında “Büyük Ustalık” makamına seçilmiş ve 2 Eylül 1960’da vefat etmiştir. Mustafa Edip Servet Tör’ün kızı ise Kemal Yükselengil’in eşi Ayşe Basire Yükselengil dir.


24-
Amca çocukları olan Vedat Nedim Tör ile Ayşe Basire Yükselengil’in dedeleri Ferit Servet Paşa’nın kardeşi Binbaşı Ali Süreyya beyin kızı,eski MEB Vasıf Çınar ile İzmir MV. Esat Çınar’ın yeğeni, eski Ankara CHP MV. Dr.Ahmet Hamit Selgil’in eşi, Zeynep Neriman Selgil dir.

25-
Zeynep Neriman Sergil’in teyzesi, Suna Çınar, Ayion Öztrak, Meral Atman, Çınar Evcan’ın annesi, Vasıf Çınar’ın kardeşi, Orhan Öztrak’ın kayınvalidesi ve Orhan Öztrak'ın oğlu CHP Genelbaşkan Yrd. Faik Öztrak’ın anneannesi olan İsmet Evcan dır.

26-
İsmet Evcan’ın dünürü, emekli General Musa Kazım Ersanlı’nın oğlu Mehmet Besalet Ersanlı, İsmet Evcan’ın eltisi olan Maliha Evcan, Çınar, Öztrak, Atman, Çakın, Yavuz, Tümer, Turagay, Arman ve Kurtkaya ailelerinin yengesidir.

 
27-
Meliha Evcen’in kızı Canan Türkmen’in eltisi Meral Türkmen, Türkmen’in teyzesi Av. Sabri Sipahioğlu’nun eşi, Turan, İlhan, Faruk, Haluk Sipahioğlu’nun annesi, İnce, Güntekin, Yıldırım, Seymen, Mat, Sevim, Çölaşan, Tural, Işıl, Dengiz, Tartan, Türkmen, Ilgazların akrabası Firdevs Sipahioğlu dur.

28-
Eski Hamburg Başkonsolosu Galip Evcen ve eşi Meliha Evcen’in torunu, Emekli Büyükelçi Doğan Türkmen’in kendisi ve dedesi gibi diplomat olan, eski Lizbon Büyükelçisi oğlu Kaya Türkmen’in kayınbabası, Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Şahabettin Gürel dir.

29-
Ferihan Gürel’in de eşi olan E.Dz.Kur.Alb. Gürel, Hamiyet Eymür ile E.Dz.Kur.Alb Fethi Gürel’in kardeşi, E.Alb.Mazhar Eymür ve Sina Gürel’in kayınbiraderi (Kayınço), MİT eski Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür’ün dayısıdır.



30-
Bu aile bağlarının yanında Firdevs Sipahioğlu, Sözcü Gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan’ın annesi Türkan Çölaşan’ın halası, Meral Türkmen ise yine Emin Çölaşan’ın annesi Türkan Çölaşan’ın diğer halasının kızıdır.

31-
İsmet Evcen’in gelini Prof.Büşra Ersanlı’nın ablası Sırma Evcan, Doğu Perinçek’in eski eşi, İsmet Evcan ve Meliha Evcan’ın görümceleri Mürüvvet Çakın’ın damadı, eski Genelkurmay 2. Başkanı, Irak ve Avusturya eski Büyükelçisi olarak görev yapan Seyfi Turagay dır.

32-
Vedat Nedim Tör’ün amcaları Fikret Servet ve Edip Servet Tör’ün eşleri,Trablusgarp valisi olarak görev yapmış Ahmet Rasim Paşa’nın torunları Hayriye ve Raika hanımlardır. Fikret-Hayriye Tör çiftinin kızı Emel Harunoğlu, İnegöllüzade Selami beyin torunu Cabir Selek'in dünürüdür

33-
Ahmet Rasim Paşa’nın Hicaz, Yemen valiliği yapan oğlu Mehmet Kamil beyden olan Hayriye ve Raika isimli torunlarının dışında Mehmet Kamil beyin diğer kızlarından Fahriye hanım, Nevzat Tandoğan’ın eşi, Zübeyde Rasime hamın ise Esat Edin’in anneannesi dir.

34-
CHP Genelbaşkan Yrd. olan Faik Öztrak’ın akrabası Ahmet Rasim Paşanın vali oğlu Mehmet Kamil beyin 4 kızından birisi olan Zübeyde Rasime'nin ilk eşi, Faik Öztrak’ı 2001 yılında kanatları altına alan ve Hazine Müsteşarlığı görevine getiren Kemal Derviş’in amcası Cemal Bükeydir.

35-
Bu aile bağları ve ilişki ağları öyle tesadüf olarak bir araya gelmiş değildir. Dün IMF'li yetkililerle bir araya gelenler, 2001 yılında da kol kola girenlerdi. Üstelik liyakat değil kan bağı belirleyiciydi ve ülkeyi emperyalizme peşkeş çektiler. (E.Erciş’e teşekkür ile)


VE 
FİNALİ BİRAZ DAHA MUHKEM KILALIM:

DEVLETİN KADROLU KENEGİLLER FAMİLYASI OLAN ÖZTRAK’LARIN AKRABALIK BAĞLARI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin sözcüsü Faik Öztrak’ın deşifre olan akrabalık ilişkileri herkesi hayrete düşürdü.!

Babasından dedesine CHP’nin birçok kademesinde etkin görevlerde bulunmuşlar. 

Babası ve dedesi CHP’li İsmet İnönü ve Bülent Ecevit’in en yakınında bulunmuş.  

Faik Öztrak’ın ailesi 1 asırdır devlete yuvalanmış. 

Öztrak ise  IMF ile 2001’den bugüne dillere destan bir aşk yaşadı. 

CHP sözcüsü, IMF’in Türkiye’den para tahsilatını sağlayan kişiydi.





Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) sözcüsü Faik Öztrak'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine neredeyse her açıklamasında vurgu yapıyor. 

BU KRİPTOLARIN TAMAMI DEVLET BÜROKRASİSİNDE!

Liyakat yalanını diline dolayan ve "hedef aldığı aileler"(!) üzerinden primitif bir siyaset yapan Öztrak'ın ailesinin yıllardır devletin sırtından geçindiği, eski hükumetler ve bürokraside önemli roller aldıkları ortada...

Öztrak ailesinin geçmişine bakıldığında bürokrasi ve siyasetin merkezinde yer alan bir aile yapısı olduğu görülüyor. 

Akrabalarından birçoğunun devletin ya da başka kurumların belli noktalarında yıllarca görev yaptığı kaynaklarda da mevcut..

 Dedesi Mustafa Faik Öztrak

Örneğin CHP'li Faik Öztrak'ın dedesi eski İçişleri Bakanı Mustafa Faik Öztrak sekiz dönem CHP milletvekilliği yaptı. Bugün Tunceli dediğimiz Dersim'de "Olmayan" isyanı bastırma gerekçesiyle, kadın ve çocuklar da dâhil olmak üzere ortak paydaları Alevilik olan vatandaşlar katledildi. Belgenin altında Dâhiliye Vekili (İçişleri Bakanı) Mustafa Faik Öztrak'ın imzası var.

DEDESİ ŞEKER FABRİKALARINA USULSÜZCE ORTAK OLMUŞ!

Öte yandan dönemin gazete kupürlerine baktığımızda Faik Öztrak'ın dedesi Mustafa Faik Öztrak'ın 1930'lu yıllarda şeker fabrikalarına usulsüzce ortak olduğu ortaya çıkıyor.

İşte dönemin gazetelerinden bu usulsüzlüğü gözler önüne seren birkaç örnek.



















































































 
Babası Orhan Öztrak ise İsmet İnönü dönemi İçişleri Bakanlığı yapmış bir kişiydi. 

Ayrıca Bülent Ecevit'in Gümrük ve Tekel Bakanlığı'nı yaptı.


 
Babası Orhan Öztrak

Öztrak'ın babası Orhan Öztrak bakan iken CHP fabrika değil snack-bar açıyordu. 

Öztrak açılışta ise "bol içki ve sigara içilir İnşallah" ifadelerini kullandığı gazete kupürleri ile görülüyor.


 















































DENİZ GEZMİŞ'İN İDAMINA "EVET" DENİZ GEZMİŞ'İN İDAMINA "EVET" DİYENLERDENDİ

Bununla birlikte Deniz Gezmiş ve iki arkadaşının idamına da "evet" dedi. 

Amcası İlhan Öztrak, TRT'nin ilk genel müdürüydü...

Diğer amcası İlhami Öztrak ise Fahri Korutürk dönemi Cumhurbaşkanlığı Genel Sekterliği ve devlet bakanlığı görevinde bulundu.

IMF'DEN TÜRKİYE'YE PARA TAHSİLÂTI YAPAN KİŞİ

Faik Öztrak ise 2007'den bugüne CHP'de 23. 24. 25. 26. ve 27. dönem milletvekili olarak görev aldı. 

Öztrak, 2001-2003 arası Kemal Derviş'in Hazine Müsteşarlığını yaptı. 

Yani IMF'nin Türkiye'den para tahsilatını sağlayan kişiydi.



Türkiye tarihinin en karanlık dönemlerinden biri olan 2001 krizinin en bilindik isimlerinden biri Kemal Derviş'ti. 

O dönem IMF tarafından yapılan baskı ile Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı olan Kemal Derviş, yanına çok güvendiği bir ismi de aldı. 

Uluslararası güçler tarafından Türkiye ekonomisini tasfiye göreviyle koltuğa getirilen Kemal Derviş'in bütün faaliyetlerinde yancısı ve şakşakçısı olarak CHP'nin şu anki sözcüsü Faik Öztrak da bulundu !!! 

Öztrak, ABD'nin Truva atı olan Kemal Derviş ile birlikte Hazine'deki bütün milliyetçi ve muhafazakâr bürokratlara kıyım uygulayan ekipte yer aldı!


ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE KALKTI

En son olarak Faik Öztrak İzmir'deki camilerden İtalyan devrim marşı "Çav Bella"nın çalınması karşın seçimlerde "Camide Dombra çalınırken neredeydiniz?" diyerek camiye yapılan saygısızlığı örtmeye çalışırken iftira attı. 

Çünkü AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan camiden hiçbir zaman dombra çalınmadığını açıklamıştı...

.../.

Şimdilik bu kadar....

Ali Aslan DODURGA
TÜRK!






(E.Ercis'e teşekkür ile)