15 Şubat 2014 Cumartesi

Bir Kripto Daha Kendini Deşifre Etti !!!

İşte ÇÜŞŞŞŞŞ denilecek hakaret dolu bir iddia daha!

Hem de sözde akademik, özde dandik bir kafadan.....

“TÜRK DİYE BİR IRK YOK”  !!!

“TÜRK DEDİĞİN BİR SENTEZDİR”  !!!




Asil Türk Soyuna ve Milletine alenen yapılan bu ağır hakaretler AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi veStratejik Düşünce Enstitüsü’ne ‘başkan’ yapılan Siirt’li Yasin Aktay’ın o pek mübarek ağzından !….


Kürtçü ve Ermenici tezlere yakınlığı ile tanıdığımız stratejik zibidinin AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay’ın Bayburt’ta katıldığı panelde;

“Türk dediğin bir sentezdir zaten. Türk diye bir ırk yoktur”üfürmeleri katılımcıların infialine neden oldu…  

Öğrenciler salonu büyük bir infial içinde topluca terk ettiler……

Bayburt Üniversitesi Düşünce Akademisi Kulübü tarafından Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu’nda önceki gün düzenlenen ‘Yeni Ortadoğu Ekseninde Mısır ve Suriye’ konulu konferansa konuşmacı olarak Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı ve AK Parti MKYK üyesi Yasin Aktay katıldı. 

Stratejik derin saldırma uzmanı Aktay, bir öğrencinin “Sosyal devlet olmak için çoğunluğu oluşturan bir milletin milliyetçiliğinin ayaklar altına alınması sizce doğru mudur?” sorusunu yanıtlarken, şunları söyledi:

“Bu ülkede sadece Türkler üzerinden giderseniz bunun masrafı ve maliyeti çok fazladır. Türkiye’yi bölünmenin eşiğine getirirsin. Türkiye’de yaşayan diğer insanları bu şekilde memnun edemezsiniz. Diğer insanları kendine karşı kışkırtmış olursun. Onun için vatandaşlık bağına dayalı yeni bir millet tanımı yapmak çok önemli. Millet mi diyorsun? Al sana millet! Sonuçta milletin ne olduğu, siyasilerin kararı ile içeriği doldurulan bir şeydir. Milletin içeriği, muhtevası, tanımı o siyasiler tarafından yapılmış sonuçta. Sana demişler ki, ‘Sen Türksün’. Ne demek Türklük? İşte Orta Asya’dan gelmişsin. Bir bakıyorsun, kaçımızın dedesi Orta Asya’dan gelmiş? Bir sor bakayım gerçekten. Var mı böyle bir şey? O milletin yavaş yavaş zaten etnografyası da işlenmeye başlanıyor. Gerçekten de böyle bir şey. Türk nedir mesela? İsmet Özel’in çok ilginç, çok güzel tahlilleri vardır. Türk dediğin bir sentezdir zaten. Türk diye bir ırk yok!”


Bunun üzerine bir öğrencinin, 

“Türk diye bir ırk yok söyleminizi kabul etmiyorum. Çünkü Türkler vardır. Dünya kadar imparatorluk yıkmış ve kurmuştur” tepkisi göstermesi üzerine Aktay, “Macarlar Türk müdür mesela? Ben o kadarını söyleyeyim. Türkiye’de o kadar insanın, 3, 4, 5, 6 nesil öncesine baktığınız zaman, şimdi kendini zannettiğinden çok farklı çıkıyor insanlar” 

yanıtını verdi.

SDE Başkanı Aktay’ın “TÜRK MİLLETİ”ne yapılmış olan bu çok ağır hakaretleri öğrenciler tarafından sosyal paylaşım sitesi Youtube’a da yüklendi.


Bu pek nadide ve silme ‘sentez çocuğu’nun derin anlamlarla dolu tezkiresi aşağıdaki gibidir!

Fırsat buldukça her konuda aleni Türk düşmanlığı yapmayı uzmanlık edinmiş ve Kürt görüntülü, Arap titreşimli muhtemel bir kripto Ermeni olan YASİN AKTAY 1966 Siirt doğumludur... Bu kadar önemli ve stratejik görevlere getirilmiş olmasına karşın şecere bilgileri itina ile saklı tutulur! 

ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde 1990'da lisans, 1993’te yüksek lisans, 1997'de de doktora yapmıştır. 1999 yılında Uygulamalı Sosyoloji Anabilim dalında doçent, 2005 yılında da Kurumlar sosyolojisi Anabilim dalında profesör(!) yapılmıştır. 1992 Eylül'ünde araştırma görevlisi olarak girdiği Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde halen öğretim üyesi. 

2001 ve 2004 yıllarında ABD’nin(!) değişik(!) üniversitelerinde araştırtmalar(!) yapıp muhtelif(!) dersler(!) vermiştir… 

Aktay, muhteşem! TÜRKÇESİ ile1991 yılında bir grup arkadaşıyla birlikte çıkarmaya başladığı Tezkire Dergisinin ve 2002 yılında yayımlanmaya başlanan Sivil Toplum dergisinin editörlüğünü yaptı. 

2008 Şubat – 2011 Şubat yılları arasında Mehtap TV’de Ferhat Kentel ile birlikte Tersi ve Yüzü Programını yaptı. 2011 yılında TV Net’de başladığı Bakış açısı programını hazırlamaya devam ediyor. 

Aynı zamanda TRT Arapça’da da Beyne’turas ve’l Hadasa programını da sunmaya devam ediyor. 

Yurt içi ve yurt dışında birçok dergide makaleleri yayınlanan birçok araştırma projesinde yer alan Aktay halen Yeni Şafak Gazetesinde de köşe yazısı yazmakta, aynı zamanda Ankara’da bulunan Stratejik Düşünce Enstitüsünün de “BAŞKAN(!)”lığını yürütmektedir. 

Bu Enstitünün yönetim, kadro, üye ve yazarlarını bu linkten öğrenebilirsiniz:

http://www.sde.org.tr/

Ey mübarek sentez çocuğu! sana göre:

Türk yok ama Kürt var değil mi? 
Ve Kürdistan da.... !

Türk yok ama Ermeni var değil mi? 
Ve Yüzleşmemiz gereken sözde Ermeni soykırımı da.... !

Türk yok ama Rum var değil mi?
Ve haklarını iade etmemiz gereken Rum mal(!)ları da.... !

Türk yok ama Arap var değil mi?
Ve Seyyidiliklerini, Şerifliklerini tescil etmemiz gereken mübarek ırk....

Türk yok ama Yahudi var değil mi?
Ve tanrı vaatli ütopya ile vazgeçmemiz gereken vatan topraklarımız da... !

Velhasılıkelam Türk yok!!!!
Ama her türlü ırkın her cinsi var değil mi?

Adını Roman koyduğunuz Çingeneler bile hakları verilmesi gereken bir ırk iken TÜRK'ler ne idüğü belirsiz bir sentez öyle mi?

Yesinler senin o AK-edem(ik) kafanı e mi?
Ham etsinler !

Sen de muhtelif "program"(!) ve özel "teknik"(!)lerle 2015 100. yıl hayallerine daldırılmış gafil sıyrıklardan olmayasın sakın?

Sen üfürmeye devam et bakalım....
Bize testi(.)lerimizi serinletmeye !!!!!!

Mucccukk'lar sana......

Ali Aslan DUMANOL
TÜRK !

01 Aralık 2013
Kocatepe sırtları /Ankara



Hiç yorum yok:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder