18 Ocak 2021 Pazartesi

TÜRKİYE’Yİ SINOVAC’LASAKTA MI SAKLASAK? SINOVAC’LAMASAK TA MI SAKLASAK?

TÜRKÇENİN EN ÇİRKİN MAHALLE AĞIZLARINDAN BİRİYLE "VURDURDUN MU? VURDURACAK MISIN? VURDURMUŞ! VURDURTMAYACAĞIM!" MUHABBETLERİ ARASINDA BİR SINOVAC HİKAYESİ

TESADÜFİ OLMADIĞI ORTADA ESOTERİK KODLAMALAR

ÜLKEMİZE GÖNDERİLEN SINOVAC AŞILARININ:

Üretim tarihi:  

10 KASIM 2020 (Atatürk öldü, FETÖ doğdu!)  

Son kullanma tarihi: 

 9 KASIM 2023 (9/11 Fenomeni ve Cumhuriyetin 100. Yılı) 

Aziz milletimiz büyük bir bilinmezle (tehlike!?) karşı karşıya. Sermaye arka planlı ve ne idüğü hala(!) tam olarak bilinmeyen, gizemli bir karar ile resmi internet sitesini Türkiye’ye yasaklamış olan Sinovac adlı kuruluşun tartışılması neden yapılmıyor!?

Kod adı: AŞILAMA

Çok büyük bir operasyon..

Başka bir tanımlama ile neredeyse bir seferberlik hali…

Türk Milleti bu meçhul firma tarafından ürettiği iddia edilen “BİR KOKTEYL”i vurdutturmak için zihnen biçimlendiriliyor ve hizaya (sıraya) sokuluyor!

Yahu nedir bu aşının içindekiler, bir araştıralım, soralım, öğrenelim diyenler veya hakkında fikir sahibi olan akademisyenler ve bilim adamları LİNÇ EDİLİYOR!

Yetmiyor…

Uluslararası satanist şebekenin ceplerimize kadar soktuğu beleş sosyal medya oyuncakları ile de “tam saha pres” kontrol yapılıyor...

Aşı(lar) hakkında gık diyenin hesapları kapatılıyor.

Daha ileri gidip kirli çamaşırlarını ortaya dökenler infaz ediliyor…

Bu arada dikkatlerden kaç(ırıl)an ciddi bir ayrıntı daha var!

Kokteyl sıvısı içinde bulunan VERO CELL !!!

(O ayrıntı aşağıdaki fotoğrafta)



Önemli bir şey olduğu kesin!

Hem de tüm ambalajların ve hatta aşıların bile üzerine not düşülevek kadar!

İyi de, nedir bu VERO CELL?

VERO hücreleri, hücre kültürlerinde kullanılan bir hücre soyudur…

Bu VERO soyu ise Afrika Yeşil Maymununun böbrek epidel hücrelerinden extrakte edilerek izole edilmekte…

Daha açık bir Türkçe ile; AİDS’in ilk yayıcısı olan Afrika Yeşil Maymunun böbreklerinin mikroskobik deri döküntülerinin işlenmiş hali…

Kolunuzdan kan dolaşımınıza girecek…

. . . / .

Hadi gelin şimdi resmi internet adresini ve tüm bilgilerini Türkiye’ye kapatmış olan bu sihirli, gizemli ve dokunulmaz (sözde) aşıcıları biraz tanıyalım!

Firma yönetim kurulu aşağıdaki tabloda verilmekte.. Bu yapının içinde de en kilit isimler yine YHWH’ın kutsal zürriyetlerinden oluşmakta.

Görüldüğü üzre; Çin min hikâye.

Vitrin dekoru ve dolgu malzemesi garibanlar…  

 

Tuhaflıklar ve acayiplikler daha bu kuruluşa ilk göz atmanızla başlıyor. Karşınızda öyle köklü, yıllara dayalı alan uzmanlığı, tecrübeleri ve gelenekleri olan profesyonel bir yapı çıkmıyor. Ürkütücü bir kesafette karanlık ve derme çatma olduğu besbelli paravan bir yapı!

Firmanın Başkanı, İdarecisi, Yöneticisi ve sekreteri olan şahıs, aşılarının onayı için Çinli idareciye 9 yıl boyunca rüşvet vermiş!

Ve bu belge “NY.Times”da yayınlanmış…


Firma yönetiminin tamamı başka işlerle uğraşıyor. Sinovac’a ait resmi bir e-posta adresleri bile yok. G-Mail ve Hotmail gibi adresleri kullanıyorlar. İmza atmak dışında bir mesaileri görünmemekte..


Gelelim şaşırtıcı bilgilere…

SINOVAC kesinlikle bir Çin firması değil!

Bir Antiqua firması…

Kara para aklayıcılarının ve vergi kaçakçılarının önemli bir merkezi olan Antiqua’da ve Antiqua yasalarına göre kurulmuş ve bu ülke kanunlarına göre yönetiliyor..

Milyonlarca kişi için aşı ürettiği söylenen bu kuruluşun yöneticileri arasında “yiyecek içecek güvenliği”(!) konusunda danışman olan birisinin dışında tek bir hekim veya sağlık uzmanı yok! Tamamı başka holdinglerin başkanları ve hissedarları..  


Şirketin parasal durumuna dair veriler çok ilginç. Küçük ortaklarından birinden 100 bin dolar borç almış. 5 yıl geri ödemeli. Bir başka ortak iş yaptığı firmadan 2.9 milyon dolar almış, 600 bin dolarını ödemiş, sonra 4 milyon dolar daha borç almış. 2018'den sonra ödeme yapmamış!



2018’e gelindiğinde bu alacaklılar şirketin ofisini basarak içerdeki herkesi rehin almışlar. Evraklarına, kayıtlarına, mühürlerine (vd.) el koymak istemişler. Hırslarını alamayıp Çin'deki fabrikanın elektriğini sabote ederek milyonlarca dolarlık bakteriyel hammaddenin ve üretilen aşıların bozulmalarına sebep olmuşlar…



SINOVAC bu olayla ilgili olarak ABD borsasına yolladığı yazıda bakın ne diyor:

“Çin'deki SINOVAC tesislerimizde bu adamların operasyonlarımıza zarar vermeyeceğini garanti edemeyiz!” 


 


 

Yine 2018 yılında şirketin idarecilerinin seçimi konusunda büyük bir anlaşmazlık meydana gelince taraflar davalık olmuş ve yasal mercii olan Karayipler mahkemesinde hesaplaşmışlar. Buradan da açıkça anlaşılacağı üzre kuruluş bir Çin firması değil Karayipler şirketi!


 


 

VE 

 

 

OLAY PATLIYOR!

Meğerse JP MORGAN ve CITIBANK gibi Siyonist sermayenin dünya devleri bu paravan ve karanlık bir Karayipler şirketi olan SINOVAC'ın gizli ortaklarıymış!

Bu sır mahkeme kayıtlarında deşifre olmuş…


 


 

SINOVAC bu arada firma ABD borsasına açıkladığı bir bilgide açıkça SinoBioway firması ile olan kavgalarının detaylarını anlatıyor ve şu ifadeyi kullanıyor:

“Bu adamların bizim çalışmalarımıza zarar vermeye devam etmeyeceğini garanti edemeyiz.”


 

Bir ofis tutacak parası bile olmayan paravan SINOVAC’ın Hong Kong şubesi ortaklardan birinin ofisini adres kullanıyor.

Bu kadarla kalsa iyi!

Burada “iş yapığı adamlar” Hong Kong makamlarına sahte evraklar vererek sahtekârlık yapan ve kendilerini yönetici gibi gösteren dolandırıcılardan oluşmakta!

Bu komedinin davası ise halen devam etmekte…


SIRA İŞİN EN KORKUNÇ BOYUTLARINDA:

Firma klinik denemelerini ne idüğü belirsiz 3.parti Çin firmalarına yaptırıyor.

Ve ekliyor:

 “Klinik deneyler üzerinde hiç bir kontrolümüz yok!”

 “Bu firmalar istenen standartlarda deney de yapmayabilir!”

Daha da önemlisi:

Önceden ürettikleri aşıların geliştirme ve izin alma deney süreçlerinin ne kadar sürdüğünü açıklıyorlar.

Aşıların geliştirilme ve onay alma süreleri sırası ile; 10 yıl, 5,5 yıl, 4,5 yıl ve 8 yıl.

Şu anda Türkiye’de yapılmaya başlanan ve milyonlarca insanımıza uygulanacak olan aşıların geliştirme süresi ise yalnızca "6 ay!"

 


Sinovac’ın dışarıdan atamalı yöneticilerinden birisi ise aynı zamanda TUS HOLDING Başkanı!

Bu holding Çin-İtalyan ortak tesislerinin idaresini yapıyor…

Bu adam 2018'de Putin ile kişisel olarak 2 kez görüşmüş.

Yani “İtalya-Çin-Rus” aksı ile doğrudan bağlantılı...


 

Firmanın kendi beyanı (ikrarı) :

“Klinik deneyler her aşamada çuvallayabilir. İlk başlardaki klinik deneylerin sonuçları çoğunlukla ileri aşamalardaki (mesela yapılmayan Faz 3) klinik denemelerde aynı sonuçları vermez ve ilk baştaki başarılı sonuçlar tekrarlanmayabilir”


 

Bu şu anlama geliyor:

“Şu an yapılan enjeksiyonların 3.parti firmalara yaptırılmış klinik deneylerinden elde edilen sonuçlar hiç bir şekilde güvenilir değil. Bu serideki tüm beyanlar firmanın ABD Borsa kurumuna verdiği resmi beyanlar. Hukuki olarak haklarınızı ararken kullanabilirsiniz.”

SINOVAC Nasdaq'ta halka da açılmış:

Yayınladığı hisselerini satarak CITIBANK & JP MORGAN ortaklığı oluşmuş.

Şimdi soru şu!

Bu kadar şaibeli ve içi boş bir şirketle bu dev firmaların ne gibi bir işi olabilir?

SINOVAC Skandalı'nda sular bir türlü durulmuyor. 

Milletimizin her türlü riski alarak kendine enjekte ettireceği sıvıyı üreten firmada neler oluyor? Türk milleti çok büyük bir tehlike ile mi karşı karşıya? Tüm milletimiz neden alelacele SINOVAC sıvısı ile aşılanmak isteniyor? Bu kokteyl’in içinde ne olduğu ve sonuçlarının ne olacağına dair ne kadar bilgi sahibiyiz?

Devam edelim…

ABD Nasdaq Borsasına kayıtlı olan SINOVAC’ın 22 Şubat 2019'dan beri tahtasının kapalı olduğu ortaya çıktı.

Borsa işlerini bilenler ve yatırımı ile ilgilenenler bunun ne anlama geldiğini, bir firmanın güvenirliği açısından ne kadar önemli olduğunu bilirler!



 


 

Nasdaq, firmadan yatırımcılarıyla ilgili olarak bilgi talebinde bulunmuş. Ancak şirket bu bilgiyi vermeyince tahtasını işleme kapatmış. Bilgi formu doldurma konusunda da hatası var. Şirket o günden beri de, yani 1.5 yıldır, Nasdaq'a bu bilgiyi vermediği için tahtası kapalı...

Ancak şunlar da söylenebilir:

Nasdaq aslında firmanın son derece şüpheli bir firma olduğunu anladığı ve işlemlerini durdurmak için de bu bilgiyi istemiş olabilir. Veremeyeceklerini biliyorlardı muhtemelen.

Karayipler Antiqua şirketi SINOVAC, 2017 yılında bir başka vergi saklama merkezi “Cayman Adaları”nda kurulmuş olan SINOVAC Cayman'a devredilmek istenmiş ancak hakkında soruşturma başlamış…

Muhtemelen bu nedenle de gerçekleşmemiş olabilir işlem. Bu gibi olaylar Nasdaq ve benzeri kuruluşların tedbirli ve ihtiyatlı davranmasına nedendir…



 

SINOVAC’ın durumunun iyi görünmediği ortada.

Zira 2020 yılı ekim ayında, 4.200 denek üzerinde test edeceği aşının giderleri için Bangladeş hükümetinden para desteği istemiş.

Adamlar ise;

“Saçmalamayın, özel şirkete neden para verelim?”

diyerek reddetmişler….


 

SINOVAC eğer Bangladeş 70 bin dolara yakın gelen bu para desteğini vermezse aşının denemelerinin gerçekleştirilemeyeceğini belirtmiş. Çünkü şirkette para yok. Üstelik Borsa'da tahtası da kapalı.. Böyle bir firma nasıl olur da yalnızca 4-5 ayda aşı geliştirebilir?

Firmanın kendi açıklamasında aynen şöyle bir ifade var:

"Aşının faz 3 denemeleri Çin dışında pek çok ülkede sürdürülüyor. Eğer aşı başarıyla geliştirilir ve Çin makamlarından onay alırsa, pazarlaması SINOVAC LS tarafından yapılacak."

Bu durum bile çok şey anlatan bir durum…


 

SINOVAC aslında şu anki yapısına Antigua’da Kurulu Casiona adlı bir internet kumar şirketi olan Net Force Systems'in Biyomedikal alana girmesi yoluyla ortaya çıkmış!

1999 - 2003 yılları arasında yalnızca bir kumar şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

2003'te aldıkları bir bilgi ile aşı işine giriyorlar…


 


 


 

 

 

 

 

DÜŞÜNCELER:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADI AŞI OLAN BU SIVI KOKTEYLİN İÇİNDE YAPAY ZEKÂ İLE NELERE PROGRANLANMIŞ HANGİ NANO PARÇACIKLARIN BULUNDUĞUNU MAALESEF BİLMİYORUZ. BİLMEDİĞİMİZ GİBİ BUNLARI ARAŞTIRIP TETKİK EDECEK LABORATUVARLARA DA SAHİP DEĞİLİZ.

DOLAYISI İLE “AŞILANAN DENEKLER!”DE BUNDAN NE KADAR BİR SÜRE SONRA NE TÜR SONUÇLARIN ORTAYA ÇIKACAĞINI KESİNLİKLE BİLMEMEKTEYİZ.

ÜÇ İHLÂS BİR FATİHA (ÜÇ KULHÜ BİR ELHAM) İLE ALLAH’A EMANET TESLİM OLDUK RESMEN.

YA BU HALEN DEVAM ETMEKTE OLAN 3.DÜNYA SAVAŞININ SONUÇLARI BİRKAÇ YIL SONRA ORTAYA ÇIKACAK OLAN BİYOLOJİK BİR KİTLE İMHA SİLAHI İSE!?

GÜVENCENİZ VE TEDBİRLERİNİZ NELERDİR ?

BİR FACİA VUKUUNDA “ÜLKEMİZİ BİTİRDİN” DİYE KIYTIRIK VE KARANLIK BİR FİRMAYI MAHKEMEYE Mİ VERECEKSİNİZ?

ÖNERİLER:

1: ACİLEN ALAN UZMANI AKADEMİSYENLER, GAZETECİLER, SİYASET ADAMLARI VE BAKANLIK YETKİLİLERİNDEN OLUŞAN BİR SINOVAC ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULMALIDIR. (DİĞER AŞILAR İİÇİN DE!)

2: BU KOMİSYON EN KISA ZAMANDA SINOVAC ÜRETİM TESİSLERİNE GİDEREK YERİNDE İNCELEME VE DENETİMLERDE BULUNMALIDIR! (DİĞER AŞILARIN DA!)

3: EN BAŞTA SİLAHLI KUVVETLER, GÜVENLİK PERSONELLERİ, ÇOCUKLARIMIZ VE KRİTİK GÖREVLERDE BULUNAN TÜM VATANDAŞLARIMIZ AŞILAMA PROGRAMININ EN SONUNA BIRAKILMALIDIR. (SAĞLIK PERSONELİMİZİ KAÇIRDIK MAALESEF)

4: DÜNYADA VE ÜLKEMİZDE NE KADAR UZMANIMIZ VAR İSE DERHAL BİR ARAYA GETİREREK NANO BOUTLARDA DA ÇALIŞABİLEN DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ VİRÜS/BAKTERİ ARAŞTIRMA VE AŞI GELİŞTİRME LABORATUVARLARINI KURMALIYIZ.

5: ASİMETRİK VE HİBRİD SAVAŞLARIN EN ÖNEMLİ ENSTRÜMANLARI OLAN KİMYASAL, RADYOAKTİF, GENETİK VE ELEKTROMANYETİK SİLAHLAR İÇİN YÜKSEK TEKNOLOJİLER İLE DONATILMIŞ ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE KARŞI KOYMA MERKEZLERİ KURMALIYIZ.

6: ÜLKEMİZİN ENERJİ, GIDA (HAYVANSAL VE ZİRAİ) VE SU KAYNAKLARININ KORUNMASI, ZOR GÜNLER İÇİN STOKLANMASI İÇİN MEGA PROJELERİ GELİŞTİRİP HAYATA GEÇİRMELİYİZ.

7: KRİTİK VE ELZEM OLAN İLAÇLARI VE TEDAVİ CİHAZLARINI KENDİMİZ ÜRETMEYE BAŞLAMALIDIR.

8: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ SİBER SAVAŞ ORDUSUNU KURMALI VE TEKNOLOJİLERİNİ ÜRETEBİLMELİYİZ. (HİÇ DEĞİSE TEMİN!)

9: ÜLKEMİZİ ÇÖLE ÇEVİRMEKTE OLAN KURAKLIĞIN BİTİRİLMESİ İÇİN, BULUTLARIMIZIN HAVA OTOBANLARINDAN ÇALINMASINI DURUDURABİLECEK VE ÜLKE KLİMATOLOJİMİZE YAPILAN SALDIRILARI ENGELLEYEBİLECEK VE DAHİ Kİ KARŞI MİSİL YAPABİLECEK BİR GEOENGİNEERİNG AKADEMİSİ KURMALIYIZ.

10: SATANİK VE SİYONİST KÜRESEL SERMAYENİN EN ÖNEMLİ TESİR ALANI OLAN VE İNSANLARI KİTLE HİPNOZUNA SOKARAK MİLLETİN KÜLTÜR, ZİHİN VE KİŞİLİK AYARLARI İLE OYNADIĞI MEDYA VE SOSYAL MEDYA DERHAL VE ACİLEN TAM KONTROL ALTINA ALINMALIDIR. 

11: TÜRK VE TÜRKİYE DÜŞMANI TÜM İŞBİRLİKÇİLER ARALARINDA FARK GÖZETMEKSİZİN VE “AMAN BATI NE DER?” SENDROMUNDAN ÇIKARAK ACİLEN BERTARAF EDİLMELİDİRLER…

12: TÜRK TARİHİ, DİLİ, MEDENİYETİ VE KÜLTÜRÜ YENİDEN VE “ÖZ”ÜNE UYGUN OLARAK İHYA EDİLMELİDİR.

13: DEVLET BATI TARAFINDAN BİRBİRİNE POLARİZE EDİLMİŞ OLAN MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNÜN TESİSİ YANISIRA SEVGİ VE HOŞGÖRÜ ORTAMINI DA OLUŞTURMALI, DAHA DA ÖNEMLİSİ ARTIK MİLLETİ İLE KUCAKLAŞMALIDIR

14: ASYADAKİ TÜRK DEVLETLERİNİN KRİPTO YÖNETİMLERİNİN DEVRİLEREK GERÇEK İSTİKLALLERİNE KAVUŞMASI İÇİN ÇALIŞILMALIDIR.

15: ESARET ALTINDA ZULÜM İLE İNLEYEN SOYDAŞLARIMIZIN (VE VATANLARNIN) KURTULMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN TÜM ÇABA GÖSTERİLMELİDİR.


16: BİRLEŞMİŞ TÜRKLER (UNITED-TURKS) TEŞKİLATI DERHAL KURULMALI VE GERÇEK BÜYÜK TURAN ORDUSU EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇİRİLMELİDİR….   

. . . / .

Ali Aslan Dodurga

18 Ocak 2021 / Ankara

 

TÜRKLER KAZANACAK!

BİZ KAZANACAĞIZ!

 

SARS-CoV-2 Vaccine, (Vero Cell)

Aracı Fiima: KEYMEN İlaç San. ve Tic. AŞ. ANKARA

Kendinden Enjektörlü Aşı Aparatı


Küçük Ticari Ambalaj

Şişe Muhafazalı Enjketörle Çekilecek Aşılar

 


 

 

 

 

 

Dip Not:

B.Turna ve A.Tunga’ya teşekkürlerimle…